Home > Informatie > Rolgordijnen

Productinformatie

Een rolgordijn is een traditioneel product. Men kan rolgordijnen prima combineren met overgordijnen. Het is toepasbaar voor alle vierkante of rechthoekige ramen. De rolgordijnen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende modellen met verschillende opties. Bij een rolgordijn wordt het gehele gewicht op 2 punten belast. Bij grotere breedtes kan de bovenbuis licht doorhangen, waardoor plooivorming in het doek ontstaat, wat tot de eigenschap van het product behoort. Dit is vooral bij schemering goed zichtbaar.

Indien u uw rolgordijn wilt reinigen, dan kunt u dit met een licht vochtige doek afnemen. Rolgordijnen kunnen niet in de wasmachine en kunnen niet tegen schoonmaakmiddelen. Ook mogen rolgordijnen niet gewrongen of geschrobd worden.

Door UV straling, ongefilterd daglicht, verkleuren stoffen. De verkleuring zal minimaal zijn, maar is wel de moeite van het vermelden waard.

Levertijd

De levertijd van de rolgordijnen is tussen de 2 en 3 weken. Afhankelijk van de drukte bij de fabrikant.

Garantie

Wij geven 1 jaar garantie op onze rolgordijnen. Dit betreft garantie op stoffen en fabricagefouten. Wij verlenen geen garantie indien: schade is ontstaan door weersomstandigheden, door verkeerd gebruik of verkeerd gemeten, vlekken welke voortkomen uit schrobben, condenswater, reinigingsmiddelen, insecten. Ook is er geen garantie op het verkleuren van de stof.

Typen rolgordijnen

Model 1: zonder kast.

Model 2: met montageprofiel.

Model 3: uitvoering met kast en optioneel geleiders.

Model 4: uitvoering met kleine kast.

Model 5: uitvoering met grotere kast.

Rolgordijn "in de dag" dus tussen raamkozijn of muur

Breedte:
Meet de breedte tussen raamkozijn of muur. Doe dit op 3 verschillende punten en noteer de kleinst gemeten maat.

Hoogte:
Meet de hoogte tussen raamkozijn en vensterbank of vloer. Doe dit op 3 verschillende punten en noteer de kleinst gemeten maat.

Op zoek naar binnenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.binnenzonwering-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden