Home > Informatie > Lamelgordijnen

Productinformatie

Een lamelgordijn is de ideale raamdecoratie voor bijna elke denkbare ruimte. Lamelgordijnen zijn geschikt voor ramen van alle afmetingen maar ze zijn het meest geschikt voor grotere raampartijen. Lamelgordijnen zijn toepasbaar op rechte, ronde en trapezium ramen. Doordat de lamellen op elke stand te kantelen zijn, kunt u zelf exact bepalen hoeveel lichtinval u wenst. De bediening kan zowel links als rechts gemonteerd worden. De lamellen hangen in een railsysteem van aluminium.

Geringe afwijkingen in kleur en patroon t.o.v. de staal zijn mogelijk. Textiel lamellen kunnen (indien aangegeven) met de hand gewassen worden in een lauwwarm sopje.

Lamellen sluiten niet geheel lichtdicht. Lichtkieren tussen de lamellen zijn altijd zichtbaar. Hierdoor is het niet aan te raden voor een slaapkamer als er geen andere zonwering zoals overgordijnen of rolluiken aanwezig zijn.

Levertijd

De levertijd van lamelgordijnen zit tussen de 2 en de 3 weken. Afhankelijk van de drukte bij de fabrikant.

Garantie

Lamelgordijnen hebben 1 jaar garantie op materiaal en constructiefouten. Voor alle producten die buiten de maatvoering van de prijslijst vallen vervalt de garantie. Wij verlenen geen garantie op vlekken die voortkomen uit schrobben, condenswater, reinigingsmiddelen of insecten.

Maatvoering

  • Het railsysteem is standaard alleen leverbaar in de kleur RAL9010 (wit).
  • De minimale breedte is 60 cm en de maximale breedte is 580 cm.
  • De minimale hoogte is 30 cm en de maximale hoogte is 350 cm.
  • De lamellen zijn 89 mm breed.
  • Lamelmateriaal: Textiel.

Bediening

Bediening is handmatig doormiddel van ketting met koord.

Meetinstructie

Lamelgordijnen met plaatsing 'in de dag' dus tussen raamkozijn of muur
meet de breedte boven en onder tussen raamkozijn of muur. Meet de hoogte links en rechts tussen raamkozijn en vensterbank of vloer. Geef de blijvende maten door. Dat zijn de kleinst gemeten maten minus de geadviseerde reductie.

Lamelgordijnen met plaatsing 'op de dag' dus op raamkozijn, op de muur of tegen het plafond.
meet de breedte inclusief de door u gewenste overlapping. Meet de maximaal gewenste hoogte. Geef deze blijvende maten op bij uw bestelling.

Op zoek naar binnenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.binnenzonwering-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden