Home > Informatie > Duo-Rolgordijn

Productinformatie

Dit unieke product heeft een scala aan eigenschappen in zich. Duo rolgordijnen zijn gemaakt van brede horizontale banen stof, die door een uniek ontwikkeld systeem achter elkaar langs geschoven kunnen worden van boven naar beneden en vice versa. De collectie biedt een ruime keuze aan stoffen in diverse kleurstellingen. Door haar transparante karakter heeft het ook iets weg van vitragegordijnen maar dan met een strak visueel effect.

Duo rolgordijnen zijn voor iedere rechte raamsituatie toepasbaar. Dit product is heel goed zonder overgordijnen te plaatsen in uw interieur. Het is minder geschikt voor slaapkamers omdat het niet geheel verduistert.

Bij duo rolgordijnen die naast elkaar komen te hangen moeten de transparante en non transparante banen op gelijke hoogte komen. Tot maximaal 5 duo rolgordijnen naast elkaar wordt het doorlopen van de banen gegarandeerd. (let op bij verschillende hoogte's is dit niet mogelijk)

Stoffen zijn onderhevig aan variaties in temperatuur en luchtvochtigheid. Hierdoor kan er een glooiing in de stof ontstaan die bij verandering in temperatuur en luchtvochtigheid weer kan wegtrekken. Vervorming van het doek manifesteert zich met name bij grote oppervlakken. Dit is het meest zichtbaar als een groot en klein duo rolgordijn naast elkaar hangen.

Door de grove structuur van de tranparante banen kunnen deze aan de zijkant licht gaan rafelen.

Garantie

Wij geven op onze producten één jaar garantie gedurende een jaar op stoffen en fabricagefouten. De garantie op vlak hangende duo rolgordijnen geldt tot een maximale oppervlakte en op alle modellen.

Reeds gemonteerde duo rolgordijnen kunnen helaas niet meer in aanmerking komen voor een vergoeding van geleden transportschade.

Wij verlenen geen garantie bij:

  • Schade ontstaan door weersomstandigheden.
  • Verkeerd gebruik of fouten die te wijten zijn aan verkeerd opmeten.
  • Vlekken; welke voortkomen uit schrobben, condenswater, reinigingsmiddelen of insecten.
  • Verkleuring onder invloed van licht of warmte en vormverandering in extreem vochtige ruimtes.

Levertijd

Voor op maat gemaakte duo rolgordijnen geldt een levertijd van 2 tot 3 weken, afhankelijk van de drukte bij de fabrikant. Indien een stof niet meer uit voorraad leverbaar is, wordt u zo snel mogelijk geïnformeerd omtrent de nalevering.

Type duo rolgordijnen

1. Model A montageprofiel: Standaard leverbaar in de kleur wit en grijs.
2. Model B cassette: Standaard leverbaar in de kleuren wit, ral 9001, technisch zilver en donker bruin.
3. Model C cassette standaard.

Meetinstructies

Meet de maten altijd op 3 verschillende plaatsen. Hou ook rekening met eventuele obstakels zoals een verwarmingsbuis, deurbeslag en naar binnen draaiende deuren en / of ramen.

"In de dag"- voor plaatsing van duo rolgordijn tussen het raamkozijn of muur 
Breedte: Meet de breedte tussen het raamkozijn of de muren op 3 verschillende plaatsen. Noteer vervolgens de kleinst gemeten maat. Trek hier vervolgens 1 cm vanaf (=10mm) 
Hoogte: Meet de hoogte op drie verschillende plaatsen. Noteer de kleinst gemeten maat. Hier hoeft u niets vanaf te halen. (totale Hoogte incl. kast)

"Op de dag"- voor plaatsing van een duo rolgordijn op het raamkozijn, muur of tegen het plafond
Breedte: Meet de breedte op 3 verschillende plaatsen, inclusief de overlapping aan beide zijdes. Vaak wordt 5 cm (=50mm) overlapping gekozen aan elke zijde, maar u mag dit natuurlijk helemaal zelf bepalen.
Hoogte: Meet de hoogte, inclusief de overlapping op 3 verschillende plaatsen. U bent vrij om de overlapping zelf te bepalen maar hou wel rekening met eventuele obstakels.

Op zoek naar binnenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.binnenzonwering-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden