Home > Binnenzonwering Discount - De allergrootste binnenzonwering discounter van Nederland!

Binnenzonwering Discount - De allergrootste binnenzonwering discounter van Nederland!

Ontdek functionele en stijlvolle binnenzonwering op onze pagina. Van blinds tot jaloezieën, wij bieden diverse oplossingen om licht en privacy te regelen. Creëer de perfecte sfeer met onze hoogwaardige producten. Verminder zonlicht, voorkom verblinding en reguleer de temperatuur in elke kamer. Kies uit een breed assortiment stijlen, materialen en kleuren die passen bij jouw interieur. Ons deskundig team staat klaar om te adviseren. Investeer in kwaliteit en functionaliteit met onze binnenzonwering. Transformeer jouw ruimtes tot comfortabele oases met de juiste balans tussen licht, privacy en design. Ontdek onze collectie nu.

Rolgordijnen

Een rolgordijn is een traditioneel product. Men kan rolgordijnen prima combineren met overgordijnen. Het is toepasbaar voor alle vierkante of rechthoekige ramen. De rolgordijnen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende modellen met verschillende opties. Bij een rolgordijn wordt het gehele gewicht op 2 punten belast. Bij grotere breedtes kan de bovenbuis licht doorhangen, waardoor plooivorming in het doek ontstaat, wat tot de eigenschap van het product behoort. Dit is vooral bij schemering goed zichtbaar.

Indien u uw rolgordijn wilt reinigen, dan kunt u dit met een licht vochtige doek afnemen. Rolgordijnen kunnen niet in de wasmachine en kunnen niet tegen schoonmaakmiddelen. Ook mogen rolgordijnen niet gewrongen of geschrobd worden.

De rolgordijnen zijn beschikbaar in verschillende typen stof; lichtdoorlatend, verduisterend maar ook vlamvertragend.

Bij de bediening van uw rolgordijn wilt u een systeem wat makkelijk werkt en wat geschikt is voor de ruimte waar het rolgordijn hangt. Naast de algemene verschillen van bediening, handmatig of elektrisch, zijn er binnen deze bedieningstypen meerdere mogelijkheden.

Jaloezieën

 

Op dit moment bieden we twee verschillende materialen aan voor de lamellen van de jaloezie, hout en aluminium. Ieder materiaal heeft eigen voor- en nadelen deze lichten we graag voor u toe per materiaal.

Aluminium lamellen

Aluminium lamellen worden vaak gekozen vanwege de moderne strakke lijnen en het bedieningsgemak door het lichte gewicht. Daarnaast zijn ze uitstekend bestand tegen vocht en zijn daardoor goed schoon te maken.

Tot slot bestaat de mogelijkheid de lamellen geheel gesloten te laten, maar toch naar buiten te kunnen kijken. Dit kan door te kiezen voor een jaloezie met miniscule gaatjes in de lamellen. Hierdoor kan u naar buiten kijken, maar komt de zon toch niet naar binnen.

Houten lamellen

Onze houten lamellen worden gemaakt uit Afrikaans Abachi hout. Deze houtsoort is lichter, sterker en heeft een diepere houtnerf dan het veelgebruikte Basswood (Lindehout). De optionele houtstructuur van Abachi hout maar ook de natuurlijk gevormde lijnen, zorgt ervoor dat iedere houten jaloezie uniek is.

Houten lamellen zijn tevens ook steviger dan de aluminium lamellen. Het gebruik van hout in plaats van aluminium zorgt er namelijk voor dat de lamellen niet makkelijk gebogen worden. Deze materiaaleigenschap komt extra goed van pas wanneer u kinderen of huisdieren heeft.

Kortom, wilt u warme sfeer creëren en snelle beschadigingen voorkomen? Kies dan voor houten lamellen.

Lamelgordijnen

Een lamelgordijn is de ideale raamdecoratie voor bijna elke denkbare ruimte. Lamelgordijnen zijn geschikt voor ramen van alle afmetingen maar ze zijn het meest geschikt voor grotere raampartijen. Lamelgordijnen zijn toepasbaar op rechte, ronde en trapezium ramen. Doordat de lamellen op elke stand te kantelen zijn, kunt u zelf exact bepalen hoeveel lichtinval u wenst. De bediening kan zowel links als rechts gemonteerd worden. De lamellen hangen in een railsysteem van aluminium.

Textiel lamellen kunnen (indien aangegeven) met de hand gewassen worden in een lauwwarm sopje.

Lamellen sluiten niet geheel lichtdicht. Lichtkieren tussen de lamellen zijn altijd zichtbaar. Hierdoor is het niet aan te raden voor een slaapkamer als er geen andere zonwering zoals overgordijnen of rolluiken aanwezig zijn.

Plisségordijnen en Duette's

 

Plisségordijnen hebben een enkele laag stof met plooien, terwijl duettes bestaan uit twee lagen stof met plooien die samen een honingraatstructuur vormen. Deze constructie zorgt voor extra isolatie en energie-efficiëntie, waardoor warmteverlies in de winter en warmtetoename in de zomer worden verminderd.

Beide soorten raamdecoraties bieden veelzijdige lichtregelingsopties. Ze kunnen eenvoudig omhoog en omlaag worden getrokken, en de plooien kunnen ook horizontaal worden uitgevouwen om de gewenste hoeveelheid licht binnen te laten. Dit stelt u in staat om de perfecte balans te vinden tussen natuurlijk licht en privacy, afhankelijk van de situatie en uw voorkeuren.

Plisségordijnen en duettes zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, stoffen en patronen, waardoor ze passen bij elke interieurstijl. Van lichte en luchtige stoffen tot verduisterende opties, er is altijd een keuze die aan jouw behoeften voldoet.

Naast hun functionele eigenschappen bieden plisségordijnen en duettes ook een esthetische meerwaarde aan een ruimte. Ze voegen textuur en diepte toe aan het raam, waardoor het een aantrekkelijk middelpunt wordt.

Op zoek naar binnenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.binnenzonwering-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden