Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Binnenzonwering-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

09-12-2021
M & P Zitman Beheer BV (Almere)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooi rolluik voor een goede prijs
In november 2021 bij ons een rolluik geïnstalleerd. Alles volgens afspraak. Keurige aflevering en plaatsing.

09-12-2021
Peter van Heerebeek (Best)
Prijs:
Kwaliteit:

Erg tevreden
Om in de zomer de ergste hitte uit de woonkamer te houden een groot rolluik gekocht wat stijf onder de terrasoverkapping gemonteerd de complete raam/tuindeur sectie van de woonkamer afdekt. Afmetingen perfect als gespecificeerd met zeer stille Somfy-IO motor. Montage was even een flinke puzzel maar met een out-of-the-box truc zit alles precies waar ik het wil en het werkt perfect, ook met Tahoma. Ik ben zeer tevreden met al mijn JVS rolluiken.

09-12-2021
Jongenelen (Oudenbosch)
Prijs:
Kwaliteit:

7 rolluiken
Voor de 1 maal rolluiken bestelt en afgeleverd bij de klant en die was ook zeer tevreden met de rolluiken

09-12-2021
Benny van Os (Herpen)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer mooi product voor een scherpe prijs
Bij veel bedrijven wezen kijken maar JVS komt als beste uit de bus.
Mooi product voor een scherpe prijs.

09-12-2021
Evert-Jan jolink (Hengelo gld)
Prijs:
Kwaliteit:

Glaswand
Perfect! Zoals altijd. Bedankt maar weer en tot de volgende bestelling

08-12-2021
Peter Oomen (Veen)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede kwaliteit en prijs
Prijs en kwaliteit is goed. Geen klachten. Alles is volgens afspraak geleverd.

08-12-2021
Nikki scuro (Dordrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Beoordeling
Ik ben zeer tevreden, over de levering maar ook over de zonwering. Mooie kleur, makkelijk te hangen. Volgende keer weer bij jullie !

08-12-2021
Bavels@ziggo.nl (Drunen)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Goede kwaliteit,en vooral concurrerend.
doorgaan

07-12-2021
Henry Helmich (Klimmen)
Prijs:
Kwaliteit:

Verhuizing
Nadat ik vanuit Eindhoven naar Klimmen [Zuid Limburg] was verhuisd en meer als 15 jaar klant ben bij JVS, ben ik toch eens gaan kijken voor nieuwe rolluiken die ik dan in de buurt zou kopen bij een gerenommeerde leverancier.
Nadat ik een prijsopgaaf had gekregen van meerdere leveranciers bleek dat de prijzen 2 tot 3 keer hoger waren dan bij JVS en met een levertijd pas volgend jaar . Het ging hierbij om een Heroal elektrisch bediend systeem,
terwijl de meeste aanbiedingen zelfs nog handbediend waren.
dus....JVS prima service.

07-12-2021
Zeelenberg (Oud-beijerland)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Goede kwaliteit en makkelijk te monteren!

Op zoek naar binnenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.binnenzonwering-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2022 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden