+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2340 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Binnenzonwering-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 ... 234 - Volgende
(beoordeling 61 t/m 70 van 2340 beoordelingen)
26-06-2019
Peufflik (Oss)
Prijs:
Kwaliteit:

Bottum up top down plisse
Hele nette plisse gordijnen nen rolgordijn voor een nette prijs
kom hier zeker nog eens terug

25-06-2019
Danny Vergauwe (OOSTENDE)
Prijs:
Kwaliteit:

Uitstekende service
Rolluiken waren perfect, plaatsing heb ik zelf gedaan aan de hand van instructies op uw site, evenals het programeren van de afstandsbediening. Levering precies zoals afgesproken, zeer vriendelijke chauffeur.
Ook voor mijn volgende rolluiken weet ik waar ik moet zijn.
Groeten, Danny

25-06-2019
Paul van kempen (Venray)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooie rolluik
Bij het ophalen werd gemeld dat alles in de doos zat helaas miste de valse vensterbank deze hebben we zelf af moeten halen dit vond ik hele slechte service wij hebben er 150km extra voor gereden

24-06-2019
Henk den Hartog (Opheusden)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Prachtig sreen op maat gemaakt,alleen
de productie heeft een foutje gemaakt
met de plaats van de tourniquets,maar naar een mail te hebben gestuurd wordt dit verholpen,dus prima service van JVS.

24-06-2019
Ronald Buijs (Lage Zwaluwe)
Prijs:
Kwaliteit:

Makkelijk, snel en goed
Makkelijk on-line samen te stellen en direct prijzen bekend. Levertijd redelijk snel (ondanks dat ik een afwijkende kleur had besteld) en goed materiaal. Prima

24-06-2019
Rochus (Edegem)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed
We zijn voorlopig zeer tevreden over uw product,eenvoudige plaatsing en correkte aflevering.

24-06-2019
Raoul Hermsen (Lent)
Prijs:
Kwaliteit:

Tevreden
Voor de tweede keer horren besteld. Bij de eerst bestelling werden er 4 klemmen rechts en links geplaatst deze blijven super stevig zitten. Tegenwoordig zit er alleen 2 onder of boven (waarschijnlijk op de lak niet te beschadigen) , deze blijven lang niet zo stevig zitten en je moet klem flink ombuigen om hem te laten klemmen. Ik had liever meer klemmen gehad. Verder prima horren

24-06-2019
Rachel Nouwen (Heijningen)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima sunscreen
Het is een mooi sunscreen en het helpt zeker tegen de warmte. Het is op zich prima te zelf te monteren, maar je moet wel een beetje handig zijn, want je moet zelf de gaten in de kast en geleiders boren. Wij hebben het scherm op de 1e verdieping van ons dijkhuis gemonteerd en het koord op een verdieping lager bevestigd, zodat je het buiten naar boven en beneden kunt doen. Het ziet er heel netjes uit, we zijn er zeer tevreden mee.

24-06-2019
Ariën en Iwona (Tuil)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooie rolluiken
Goed geleverd en gemonteerd prima service! Goede kwaliteit.

22-06-2019
Ivonne Stok (Goes)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
Duidelijke website, prima rolluiken en goede prijs. Zelf opgangen ook makkelijk met de gebruiksaanwijzing.

Vorige - 1 ... 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 ... 234 - Volgende
(beoordeling 61 t/m 70 van 2340 beoordelingen)
Op zoek naar binnenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.binnenzonwering-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2019 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden