+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2340 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Binnenzonwering-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 234 - Volgende
(beoordeling 51 t/m 60 van 2340 beoordelingen)
29-06-2019
Chris slager (Dordrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Fraai zonnescherm
Lage prijs prima kwaliteit. Zelf opgehangen, zware klus. (Alleen. 2,5. X. 5,5 m. Knikarm, electrisch)

29-06-2019
Hjm verhappen (Veldhoven)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonneluifel
Alles goed geregeld en bezorgd is een aanrader

28-06-2019
Frank (Almere)
Prijs:
Kwaliteit:

Lange wachttijd mbt montage!
Prima rolluiken voor een mooie prijs. Snelle reactie en communicatie.

Janmer vond ik wel dat als je begin april je rolluiken besteld deze pas half juni gemonteerd konden worden. Reden....druk? Hier ligt dan wat mij betreft ook wel een verbeterpunt.

28-06-2019
DIRK VERTONGEN (SINT-NIKLAAS)
Prijs:
Kwaliteit:

Top
Alles perfect geleverd en op tijd.
Perfectie

27-06-2019
Urs Steiner (Lorentzkade 440 Haarlem)
Prijs:
Kwaliteit:

We zijn erg tevreden met de rolluik.
Een 10

27-06-2019
Kevin willems (Kerkrade)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer goede kwaliteit en service
We hebben 6 stuks huismerk rolluik aangeschaft en kwaliteit is toch beter dan verwacht niet heel dik of warmte werend maar vele malen beter dan bruine en het ziet heel stuk beter uit. Nu wij deze hebben hangen wilden de buren ze ook hebben dus binnenkort hangt hele straat met nieuwe witte rolluiken.

27-06-2019
Sandra (Almere)
Prijs:
Kwaliteit:

Top service
Zonnescherm had wat vertraging bij leveren maar hiervan zijn wij goed op de hoogte gehouden. De levering zelf was echt super! er werd overal over meegedacht en de chauffeur heeft zelfs het zonnescherm helpen dragen naar onze tuin.

27-06-2019
Martin (Geldermalsen)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonnescherm Malibu
Prima zonnescherm, snel geleverd, goede communicatie en afhandeling en scherpe prijs.
Erg blij mee!

26-06-2019
Mark Roskam (Bathmen)
Prijs:
Kwaliteit:

Alles goed
Goed advies gehad van tevoren. Zelf ingemeten en gemonteerd en dit was een fluitje van een cent. Duidelijke instructies op de site. Levering volgens afspraak, vriendelijke chauffeur. Perfect.

26-06-2019
Harry Schenaarts (Weert)
Prijs:
Kwaliteit:

Top
Mooie kwaliteit voor een goede prijs

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 234 - Volgende
(beoordeling 51 t/m 60 van 2340 beoordelingen)
Op zoek naar binnenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.binnenzonwering-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2019 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden