Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Binnenzonwering-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

19-02-2015
Bominaar Roosendaal
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer slecht
31 januari een antraciete rolluik besteld. Vanmorgen (19 februari) bij mij bezorgd. Behalve dat de chauffeur te laat was, bleken er verkeerde afdekdopjes (creme) bij te zitten. Omdat ik gelijk naar mn werk moest heb ik niet verder naar het rolluik kunnen kijken. Zojuist thuis gekomen en blijken er de verkeerde geleiders bij te zitten (spierwit). Dan het ergste, transportschade aan de kast. Een mooie deuk erin en afgebroken poot waar de geleider op moet. En geen enkel nummer waar je op kan bellen

13-02-2015
J.Post Dronten
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Heb paar dagen geleden rolluiken besteld,heb voor ik dit gedaan heb twee keer voor informatie gebeld en werd netjes en vakkundig te woord gestaan.

12-02-2015
Fraiquin Maastricht
Prijs:
Kwaliteit:

Prima prijs/kwaliteit
Zeer mooie en heel gemakkelijk te bevestigen rolluiken.Schitterend.

01-02-2015
Michael mulder. huizen
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer zeer goed
Na veel mailen altijd netjes beantwoord.
veel bellen super uitleg uiteindelijk besteld thuis afgeleverd binnen 2 uur zaten ze er op afstellen is ook kinder spel. echt aanrader dikke vette 10 jongens

01-02-2015
M. te Mebel (Varsseveld)
Prijs:
Kwaliteit:

Super!
Een goede duidelijke website.
Wij hebben een rolluik met motor gekocht.
Prima kwaliteit!

01-02-2015
Michael mulder (Huizen)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer zeer goed
Na veel mailen altijd netjes beantwoord.
veel bellen super uitleg uiteindelijk besteld thuis afgeleverd binnen 2 uur zaten ze er op afstellen is ook kinder spel. echt aanrader dikke vette 10 jongens

28-01-2015
Verswijver Eric Louis mastplein 26 2660 Hoboken
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer goedkoop
Goede site

25-01-2015
Hartman (Den Helder)
Prijs:
Kwaliteit:

Super rolluik
Geweldig rolluik voor zo'n prijs.
Service en bezorging uitstekend.
Prima site met heldere instructies, zo is montage een fluitje van een cent.
Absoluut een aanrader.

25-01-2015
Hartman (Den Helder)
Prijs:
Kwaliteit:

Super rolluik
Geweldig rolluik voor zo'n prijs.
Service en bezorging uitstekend.
Prima site met heldere instructies, zo is montage een fluitje van een cent.
Absoluut een aanrader.

23-01-2015
Eric (Veghel)
Prijs:
Kwaliteit:

Stop met zoeken,gewoon bij rolluiken-discount boeken !
Voor de 2e keer een rolluik besteld,en wederom zeer tevreden.
Ik heb niet eens meer op andere sites gekeken.

Op zoek naar binnenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.binnenzonwering-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2022 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden