Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Binnenzonwering-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

18-04-2015
Hennie Zuiderwijk Reutte irol Oostenrijk
Prijs:
Kwaliteit:

Aan koop en advies van Rolluiken op afstand
Na een gedegen uitleg en advies heb ik besloten om mijn Rolluiken bij rolluiken Discount te kopen en ze dan maar even in holland op te halen(1600km)retour.Kunt nagaan wat een goed advies kan doen

14-04-2015
Gijbels Bjorn Oranjestraat 1 2430 Laakdal Belgie
Prijs:
Kwaliteit:

Screen verduisterd
Prima doek

10-04-2015
M.citci
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer goed
Zeer goed

09-04-2015
John warmenhoven utrecht
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Echt super bestelling volgens afspraak en zeer tevreden over de rolluik

28-03-2015
Mastwijk Vinkeveen
Prijs:
Kwaliteit:

Super kwaliteit voor bodemprijzen!!
Wij zijn zeer tevreden over jullie!
Goede kwaliteit en prijs ,keurig netjes verpakt en een snelle service/levering.
Ga zo door! Wat ons betreft een warme douche

27-03-2015
Reve Enschede
Prijs:
Kwaliteit:

Perfect geregeld!!!
Weer eens een internetwinkel waar alles klopt. Communicatie, Prijs, Afspraken nakomen en Service. Perfect!

26-03-2015
Jaap v beek ermelo
Prijs:
Kwaliteit:

Goede gerantie
Motor kapot geen probleem is garantie wordt omgewiseld
zonder moielijk te doen
perfect

25-03-2015
Peter (Venlo)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer goede service en prijs
Ik was in eerste instantie nogal sceptisch vanwege het prijsverschil met een winkel, maar na telefonisch advies toch besteld. Ik moet mijn complimenten geven! het rolluik past perfect, was eenvoudig te monteren en de prijs is absoluut laag! Ga zo door!

16-03-2015
W van der wal
Prijs:
Kwaliteit:

Tot in de puntjes geregeld
Van A tot Z perfect zeer zeer tevreden en ga zeker meer bestelen bij dit bedrijf echt een aanrader 👍

16-03-2015
W van der wal Maasdijk
Prijs:
Kwaliteit:

Tot in de puntjes geregeld
Van A tot Z perfect zeer zeer tevreden en ga zeker meer bestelen bij dit bedrijf echt een aanrader 👍

Op zoek naar binnenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.binnenzonwering-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2022 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden