+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2340 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Binnenzonwering-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 234 - Volgende
(beoordeling 41 t/m 50 van 2340 beoordelingen)
01-07-2019
Den Besten (Hardinxveld Giessendam)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede prijs - kwaliteit verhouding
Mooie rolluiken tegen een zeer scherpe prijs. Levering verliep goed. Ondanks de auto-pech werd het toch een paar dagen later geleverd. Goed zelf te monteren.

01-07-2019
Bas Boersma (Gieten)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede service en prijs
Goede en snelle levering goede kwaliteit. Ik heb al 5 rolluiken gehad en hangen er al 5 jaar en zijn nog als nieuw top bedrijf. Ben alleen nog in afwachting van de Connexoon box maar die staat in na levering. Komt vast goed.aanrader dus

01-07-2019
Mathieu van Mossevelde (Nieuwdorp)
Prijs:
Kwaliteit:

Top service en kwaliteit
Van bestellen tot installeren zeer goed geregeld.
Bestellen gaat zeer makkelijk stap voor stap. Vriendelijk en correcte afhandeling van de levering.
Installeren is zeer eenvoudig door de duidelijke omschrijving.
Kortom zeer tevreden en wij kunnen en zullen uw bedrijf bij een ieder aanbevelen.

01-07-2019
Marc Blommers (Erp)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima prijs/kwaliteit verhouding
Prima screens tegen een zeer scherpe prijs.

01-07-2019
Leo Hindriks (Den Horn)
Prijs:
Kwaliteit:

Top screens
6 screens besteld en we waren zeer tevreden over de prijs, de levertijd en de kwaliteit.
dankzij de duidelijke handleiding op de site was de installatie erg makkelijk. ook het inleren van de ab stelde niets voor dus nu 1 druk op de knop en alle 6 schermen gaan naar beneden (of omhoog) maar natuurlijk ook afzonderlijk te regelen.
laat de zon nu maar komen.

01-07-2019
Bakk (Huissen)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed
šŸ‘

30-06-2019
Theo Peters (Neerbeek)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
Zeer tevreden over begeleiding tijdens bestellen en beantwoorden van vragen. Makkelijk te installeren past prima.
Kortom zeer tevreden, zeker een aanrader voor bestellen van screens.

29-06-2019
Koen Burkink (Vorden)
Prijs:
Kwaliteit:

1x rolluik voor de slaapkamer, perfect in orde!
1x rolluik in kleur besteld voor de slaapkamer, raam van 160breed x 225hoog.

Pakket opgehaald en thuis zelf gemonteerd, alles goed te doen, het meeste werk was het gat naar binnen door de spouwmuur (voor de handbedieningsband) en ziet er kwalitatief erg goed uit.

Verder compleet geleverd met alle afwerkdopjes enz in de juiste kleur.

Kortom, zeer tevreden en ik raad het iedereen aan.

Qua prijs helemaal prima, ruim de helft goedkoper dan het plaatselijke zonwering bedrijf.

29-06-2019
Henry Hendriks (Neerbeek)
Prijs:
Kwaliteit:

Uiterst tevreden
Twee screens besteld en geleverd.
We zijn uiterst tevreden over de levertijd service en kwaliteit. Ik zou dit bij al mijn bekenden aanbevelen

29-06-2019
Henry Hendriks (Neerbeek)
Prijs:
Kwaliteit:

Uiterst tevreden
Twee screens besteld en geleverd.
We zijn uiterst tevreden over de levertijd service en kwaliteit. Ik zou dit bij al mijn bekenden aanbevelen

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 234 - Volgende
(beoordeling 41 t/m 50 van 2340 beoordelingen)
Op zoek naar binnenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.binnenzonwering-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2019 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden