+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2164 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Binnenzonwering-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 217 - Volgende
(beoordeling 31 t/m 40 van 2164 beoordelingen)
08-05-2019
Hans (Terneuzen)
Prijs:
Kwaliteit:

Super!
Netjes op maat en keurig verpakt geleverd.
Niets op aan te merken.

08-05-2019
A. Hoefakker (Spijkenisse)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed zaken doen
Bestelling geplaatst en kwam er achter dat een andere bestelling ook bij hun vandaan kwam. Werden netjes samen gevoegd zonder problemen. In overleg eerst bezorgen, later toch zelf opgehaald. Bezorgkosten keurig terug. Klasse.

08-05-2019
J DE Roo (Enschede)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonnescherm doek
Super mooi doek en makkelijk zelf te monteren ik dank jullie ook ben er super blij mee

07-05-2019
A.h.d Schimmer (ZALTBOMMEL)
Prijs:
Kwaliteit:

Mond op mond reclame
Aanbevolen door buurman en dat klopte dit is de beste raadgever..ZEGT HET VOORT..

06-05-2019
Smit (Bedum)
Prijs:
Kwaliteit:

Uitval zonneschermen
Zeer tevreden over kwaliteit. Alleen jammer, dat er geen bevestigingsmateriaal bij geleverd werd!\ Enkele pluggen en schroeven. Moest hiervoor wel weer naar de winkel.

06-05-2019
Jan Verel (Sint Michielsgestel)
Prijs:
Kwaliteit:

Twee Zonneschermen
Voor bestelling van de zonneschermen goed en duidelijke contact gehad met de Fa. Snel en deskundig advies. Heel snelle reactie op de vragen die via mal werden gesteld. Schermen zelf opgehangen, ging prima. De beschrijvingen voor het afstellen van de schermen is voor verbetering vatbaar. Prima prijs/kwaliteitverhouding.

06-05-2019
Amra (Hendrik Ido Ambacht)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Ik ben heel tevreden met mijn handbediende rolluiken voor heel mijn huis. Ik heb al aan een paar mensen het adres gegeven die ook via jvs willen bestellen.

06-05-2019
Jeroen ('s-Hertogenbosch)
Prijs:
Kwaliteit:

Aankoop rolpoort.
Zeer fijne website waar je voldoende informatie vindt wat je nodig hebt, bekwame vakmensen die thuis komen inmeten en advies geven. De offerte heb je binnen 2 dagen op de mail staan en indien je vragen hebt krijg je ook snel antwoord. afspraken worden goed nagekomen. Plaatsing van het product wordt erg netjes gedaan. Een klein puntje van kritiek, het zou fijn zijn als verpakking materiaal wordt meegenomen en afgevoerd dan dit bij de klant achter te laten. Verder zeer te vreden.

04-05-2019
J. Zandvliet (Hoofddorp)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Rolluik via internet besteld en op beloofde datum en tijd afgeleverd. Rolluik zelf bevestigd. Simpel en van goede kwaliteit. Wij zijn er blij mee.

04-05-2019
Verhasselt chris (Oostwinkel belgie)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooie zonneschermen
Plaatsing verliep vlot maar je moet met 3 mannen zijn. De uitleg op de website over de Somfy afstandsbediening kan beter. Zo heb ik nergens uitleg gevonden over hoe beide zonneschermen te bedienen zijn met 1 knop op de afstandsbediening. Heb mij kunnen behelpen met de uitleg die ik gevonden heb bij de concurrentie. De bijgeleverde stekkers zijn hier in Belgie niet te gebruiken omdat hier gewerkt wordt met een aardingspin.
Vlotte en correcte levering en ... een tevreden klant.
Ik zend jullie 2 fotos per mail

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 217 - Volgende
(beoordeling 31 t/m 40 van 2164 beoordelingen)
Op zoek naar binnenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.binnenzonwering-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2019 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden