+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2340 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Binnenzonwering-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 234 - Volgende
(beoordeling 31 t/m 40 van 2340 beoordelingen)
05-07-2019
Marlies Tump (Hoogvliet)
Prijs:
Kwaliteit:

Perfect
Een nette club met goede prijs kwaliteitsverhouding.

04-07-2019
Rf van sante (Venray)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Ben zeer tevreden met de rolluiken en het plaatsen ervan dit gebeurde weken eerder dan we dachten dus echt goed

04-07-2019
Mark (Woerden)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer goede service
Het zonnescherm ziet er erg mooi uit. De levering was precies volgens de afspraak en de monteur was een vakbekwame en vriendelijke man. Ik ben zeer tevreden. Ik heb al meerdere schermen bij dit bedrijf gekocht en zal in de toekomst wellicht nog een nieuw scherm kopen.

04-07-2019
Claudia K (Dronten)
Prijs:
Kwaliteit:

Perfecte horren op maat en rolluiken die warmte buiten laten
Onlangs de maten op laten meten voor horren in ons vakantiehuis www.bijhetbos.nl, zodat gasten geen last hebben van muggen. Erg blij met het resultaat. Perfect passend bij de kleur van onze kozijnen en ziet er mooi uit. En dat voor maar 49 euro per hor: Daar kan een doe-het-zelf pakket van de bouwmarkt niet tegen op. Ook de rolluiken bevallen uitstekend en houden veel warmte buiten. Bovendien ben ik erg tevreden over advies en uitvoering werkzaamheden. Ik raad ze dan ook bij iedereen aan.

03-07-2019
Eddy Bollen (Bree)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Prima via bestelling langs 't internet. Correcte aflevering van de producten en nog snel ook.

03-07-2019
Ludo Hens (Retie)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Tevreden over de aangekochte elektrische rolluik en goede service

03-07-2019
Jacobs (APELDOORN)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Goed product netjes op tijd en vriendelijk behandeld

02-07-2019
Van der Ven (Schalkwijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Perfect
Makkelijk te bestellen via stappen in het bestelmenu, ze helpen je daarmee niets te vergeten! Werd compleet geleverd en was simpel zelf te monteren.
Wat scheelt het aan warmte binnenshuis, zeker bij de hittegolf van laatst!

02-07-2019
Ron Sierat (Zeist)
Prijs:
Kwaliteit:

Te laag geplaatste screens
Probleem goed opgelost maar het nam wel flink wat tijd in beslag qua communicatie.

01-07-2019
Weststrate (Kruiningen)
Prijs:
Kwaliteit:

Super kwaliteit - prijs verhouding en ook nog eens bezorgd
Goed!

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 234 - Volgende
(beoordeling 31 t/m 40 van 2340 beoordelingen)
Op zoek naar binnenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.binnenzonwering-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2019 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden