+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2247 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Binnenzonwering-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 201 - 202 - 203 - 204 - 205 - 206 - 207 - 208 - 209 ... 225 - Volgende
(beoordeling 2041 t/m 2050 van 2247 beoordelingen)
31-05-2015
JA de heer. St- philipsland
Prijs:
Kwaliteit:

Scherpe prijs en goede afhandeling
Makkelijk samen te stellen goede levering en op de afgesproken tijd

31-05-2015
Ar (Zoetermeer)
Prijs:
Kwaliteit:

Heel tevreden
Uitvalscherm besteld. Op de website is het lastig om een goede foto te zien, maar achteraf erg tevreden. Mijn vragen zijn goed beantwoord en afspraken goed verlopen en de zonwering ziet er mooi uit.
Al met al erg tevreden!!

30-05-2015
H.P. van den Heuvel
Prijs:
Kwaliteit:

Uitmuntend
Als oud zonweringsmonteur verbaasde ik me over de uitstekende afwerking van het screendoek en het garnituur. Zonder meer een 10

28-05-2015
R Boon Lunteren
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden en snelle levering
2 weken terug een rolluik besteld en nu al binnen. zeer snel en netjes bezorgd. groot voordeel is dat ze niet duur zijn. zeer klant vriendelijk. Wil volgend jaar nog meer rolluiken plaatsen en ga zeer zeker terug komen. nogmaals bedankt!

24-05-2015
Nijeveen
Prijs:
Kwaliteit:

Scherpe prijs, duidelijk en goede service
Online rolluik kopen was nog nooit zo eenvoudig. Site is goed ingericht. De bestelpagina is eenvoudig en zeer efficiŰnt opgesteld met tekeningen/plaatjes van de verschillende optie. Afmetingen invoeren, kleur en uitvoering kiezen.... Na Circa 3 weken krijg je je rolluik door een vriendelijke behulpzame bezorger geleverd. We hebben het rolluik zelf opgehangen en ge´nstalleerd. Door de goede beschrijvingen en handelingen, te vinden op de site, werd dit een koud kunstje!!!
JVS, bedankt!

24-05-2015
Nijeveen
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer scherp geprijsd en goede service
Met lichte aarzeling een rolluik besteld, maar absoluut geen spijt. Bestel site goed gebouwd! Na ingeven van de maten via een heel goed en duidelijk werkend menu de kleur en verschillende opties van het rolluik besteld. Prijs is zeer scherp, service zeer goed en rolluik binnen 3 weken bezorgd door een zeer behulpzame bezorger. Ook zelf installeren was een fluitje van een cent met behulp van de handleiding gedownload van de site. Wij zijn uitermate content met het rolluik. Hartelijk dank JVS!!!

06-05-2015
Dijkstra Joure
Prijs:
Kwaliteit:

Scherpe prijs
Scherpe prijs ,goed advies, goede kwaliteit en snelle levering.heel tevreden.

05-05-2015
Schellevis (Sommelsdijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Blij met onze screen!!
We hadden op internet gezocht naar een screen, dit was voor ons ook de eerste keer dat we een screen aan gingen schaffen. We kwamen op deze site terecht, en we stonden versteld van het prijsverschil. We hebben onze screen besteld, en die werd twee weken later ongeveer netjes ingepakt afgeleverd. De montage was ook zeer eenvoudig. en hij hangt echt prachtig. We raden JVS echt aan!

26-04-2015
Bus (Cuijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden, goed advies en zeer snel geleverd.
We hebben na veel zoeken online een bezoek gebracht aan de paas-show en dat gaf vertrouwen, daarna direct besteld en zeer snel geleverd. Goed advies en mooie rolluiken tegen een hele goede prijs.

23-04-2015
Frans Wilbers
Prijs:
Kwaliteit:

Rietmolen
Afgelopen dinsdag is het scherm keurig bezorgd. Na alles uitgepakt te hebben kwam ik er achter dat er geen beschrijving bij zit hoe te installeren. Gelukkig ben ik wel handig en had er geen problemen mee. Misschien wel een tip aan screen-discount.nl om er een kleine handleiding bij te leveren of er duidelijk bij te zetten dat er geen handleiding bij zit. Verder is het scherm van uitstekende kwaliteit en vergeleken met andere verkopers absoluut de goedkoopste:-)

Reactie:
Geachte Heer/Mevr,

We zijn blij dat u zeer tevreden bent met u screens. Wij zelf hebben er voor gekozen om er geen handleidingen bij te leveren omdat wij deze allemaal digitaal op onze site hebben staan en we hiermee een beetje tegemoet willen komen aan het milieu.

Hopelijk heeft u nog zeer veel en lang plezier van uw zonwering.
Team JVS zonwering

Vorige - 1 ... 201 - 202 - 203 - 204 - 205 - 206 - 207 - 208 - 209 ... 225 - Volgende
(beoordeling 2041 t/m 2050 van 2247 beoordelingen)
Op zoek naar binnenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.binnenzonwering-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2019 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden