+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2086 beoordelingen)
Onze showroom is nu
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Binnenzonwering-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 200 - 201 - 202 - 203 - 204 - 205 - 206 - 207 - 208 - 209 - Volgende
(beoordeling 2041 t/m 2050 van 2086 beoordelingen)
13-02-2014
Marinus van Os Winterswijk
Prijs:
Kwaliteit:

Prima prijs-kwaliteits verhouding
Bestelling is op aangegeven tijdstip correct geleverd. Met de handleiding van de site is de montage goed te doen. De huismerkrolluiken werken perfect en zien er goed uit, wij zijn er zeer tevreden mee.

31-01-2014
John Zuidhof
Prijs:
Kwaliteit:

Stop maar met zoeken, je heb de beste en goedkoopste gevonden!
Levering en produkt precies zoals je het wilt hebben.

28-01-2014
Daniel de Vries (Harlingen)
Prijs:
Kwaliteit:

Ze maken het waar!
5 rolluiken besteld. Mooie site om alles ordelijk in te vullen. Prima correspondentie en correcte bezorging. Kortom, zeer tevreden

27-01-2014
W.E.J. Schouw (Heerlen)
Prijs:
Kwaliteit:

We zijn zeer tevreden.
Er word zeer snel gereageerd op vragen en/of wijzigingen ik had nl een meetfoutje gemaakt nadat ik dit had doorgegeven werd nog de zelfde middag gemeld dat e.e.a. aangepast zou worden. Je word netjes te woord gestaan en ook de levering is perfect. Mocht ik nog rolluiken nodig hebben dan weet ik waar ik zijn moet!

24-01-2014
Casper holtslag
Prijs:
Kwaliteit:

Prima rolluiken voor goede prijzen............
10+ Rolluiken zijn snel te leveren en zijn prima verpakt.Goede prijs/kwaliteit verhouding.

10-01-2014
M de Korte Zwijndrecht
Prijs:
Kwaliteit:

Heroal rolpoort ER54 met afstandsbediening.
Degelijke kwaliteit en mooi,tegen een goede prijs.Zelf plaatsen is goed te doen(even hulp van buurman nodig gehad om de kast op de geleiders te plaatsen). Duidelijke web-site,alles keurig geleverd volgens afspraak .Zeker aan te bevelen!

09-01-2014
Familie de blok (Schiedam)
Prijs:
Kwaliteit:

Geweldig rolluik
Rolluik besteld werd heel snel geleverd eenvoudig op te hangen werkt perfect
we zijn er erg blij mee goede en snelle service

09-01-2014
Familie de blok (Schiedam)
Prijs:
Kwaliteit:

Geweldig rolluik
Rolluik besteld werd heel snel geleverd eenvoudig op te hangen werkt perfect
we zijn er erg blij mee goede en snelle service

03-01-2014
C. H.Krom (Utrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Had ik eerder moeten doen!
Voor de Kerst besteld en zelf in een paar uur gemonteerd. Prima rolluik en snel antwoord via email op al mijn vragen. Bij deze firma ga ik nog meer bestellen!

22-12-2013
W. Donkers Handel
Prijs:
Kwaliteit:

Alles perfect volgens afspraak
Op vragen wordt snel en duidelijk geantwoord en alles wordt perfect volgens afspraak geleverd. Voorbeeld van hoe een webwinkel zou moeten werken. Aanrader!

Vorige - 1 ... 200 - 201 - 202 - 203 - 204 - 205 - 206 - 207 - 208 - 209 - Volgende
(beoordeling 2041 t/m 2050 van 2086 beoordelingen)
Op zoek naar binnenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.binnenzonwering-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2019 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden