Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Binnenzonwering-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

27-11-2021
Peters (Sint hubertusstraat)
Prijs:
Kwaliteit:

Balero
Zonnescherm

27-11-2021
CW (Oosterhout)
Prijs:
Kwaliteit:

Sectionaaldeur
Deur is netjes geplaatst, jammer dat monteur niet had gezien dat er tussen de balken spullen lagen waardoor de deur beschadigd is.
Met lak bijgewerkt hopelijk valt het straks niet op.

26-11-2021
C.Stoker (Sliedrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Leveren en plaatsen Zonnescherm
Ivm erge drukte nu geplaatst
Service monteurs erg hulpbehoevend en meedenkend!!,en netjes gewerkt bij montage.
Het heeft ff geduurd maar dan heb je ook wat!!

26-11-2021
Jody (Someren)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede service
Fijne monteur Niko, netjes gewerkt en goed advies gekregen van hem. Erg tevreden over zowel plaatsing als het advies.

26-11-2021
C.Stoker (Sliedrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Leveren en plaatsen Zonnescherm
Ivm erge drukte nu geplaatst
Service monteurs erg hulpbehoevend en meedenkend!!,en netjes gewerkt bij montage.
Het heeft ff geduurd maar dan heb je ook wat!!

25-11-2021
Peter (Almere)
Prijs:
Kwaliteit:

De heer
Goed op tijd geleverd en netjes op maat.

24-11-2021
Bram (Terneuzen)
Prijs:
Kwaliteit:

Super spul!
Goede prijs/kwaliteit.
Spullen keurig verpakt en netjes afgeleverd.

24-11-2021
A.Tippe (Rouveen)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonnewering
Zeer tevreden over onze ritscreen.s
zonnewering
Vind het een fijn adres en je word goed behandeld en de bezorging en het gesprek met de chauffeur was uitstekend.

24-11-2021
Mark kukken (Tilburg)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
Zowel het online bestellen als het betalen bij ontvangst brachten mij tot de keuze rolluiken te bestellen bij jvs en ik ben erg tevreden met deze keuze, ook tijdens telefonisch contact werd mij een goed advies gegeven. De kwaliteit en afwerking van de geleverde producten en de wijze van transport en verpakking zijn echt uitstekend.

23-11-2021
A.Tippe (Rouveen)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonnewering
Zeer tevreden over onze ritscreen.s
zonnewering
Vind het een fijn adres en je word goed behandeld en de bezorging en het gesprek met de chauffeur was uitstekend.

Op zoek naar binnenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.binnenzonwering-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden