+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2340 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Binnenzonwering-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 234 - Volgende
(beoordeling 11 t/m 20 van 2340 beoordelingen)
13-07-2019
Hersevoort (Zwolle)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede service
Na een klein gaatje te hebben geconstateerd in ons doek werden we gelijk geholpen en in zeer korte tijd hebben we een nieuw doek mogen ontvangen. Enige nadeel het extra werk voor ons. Maar het doek ziet er erg mooi uit. Bedankt.

13-07-2019
Hersevoort (Zwolle)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede service
Na een klein gaatje te hebben geconstateerd in ons doek werden we gelijk geholpen en in zeer korte tijd hebben we een nieuw doek mogen ontvangen. Enige nadeel het extra werk voor ons. Maar het doek ziet er erg mooi uit. Bedankt.

13-07-2019
Van De Vyfeyke (2160 Wommelgem Belgie)
Prijs:
Kwaliteit:

Supper
Het installeren van de screens is goed verlopen maar het programmeren van somfy weer station verliep heel mooilijk . Om de vier screens te koppelen aan het weer station is nog niet gelukt ze staan wel in groep . De twee laatste die ik heb bij geplaatst krijgen we niet mee geprogrammeerd op het weer station en er is bij na niets nederlands te vinden op Internet .

13-07-2019
Jos (Beek en Donk)
Prijs:
Kwaliteit:

Roluiken
Zeer tevreden met het eindresultaat.
Alles precies zoals ik het besteld had.
En wat ook fijn is dat je mag betalen, als je de sullen op komt halen

12-07-2019
Nick (Emmeloord)
Prijs:
Kwaliteit:

Fantastisch zoals altijd
Had een foutje gemaakt. Prima geholpen om een uitstekend resultaat te krijgen. Advies/foto's/uitleg alles voor de service. Wij bevelen jvs van harte aan.

12-07-2019
Ralph de Gooijer (Soesterberg)
Prijs:
Kwaliteit:

Top en Tip
Top: kwaliteit, prijs, bezorging
Tip: contact met backoffice gaat zonder naam. Spreekt mij niet aan.
Tip: 10 schroeven = 10 dopjes, niet 6

12-07-2019
HERTELEER LUCIENNE (EVERGEM)
Prijs:
Kwaliteit:

ZONNEWERING
ZEERGOED ONTVANGEN EN TEVREDEN WEL EEN BREUK GEHAD BIJ HET MONTEREN TE WEINIG PLAATS OP HET BALKON WACHT NOG OP DE LEVERING VAN DE ZIJKAPJES BESTELD OP 01072019 MAAR WEL AAN TE RADEN ZE ZIJN PRACHTIG AAN TE RADEN AAN IEDEREEEN EN TOP SERVICE.

11-07-2019
Bas boersma (Gieten)
Prijs:
Kwaliteit:

Connexoon
Paar week geleden de screens binnen gekregen maar de Connexoon stond helaas in nalevering. Nu twee week later ook binnen gekregen top. Wat een topkwaliteit en service voor een lage prijs. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Ga zo door. En tot snel als ik weer wat nodig ben👍👍👌

11-07-2019
Ger (Klimmen)
Prijs:
Kwaliteit:

Super
Fijn om bij te bestellen. Netjes afgeleverd. Top bezorger. Reeds meerdere keren besteld en zeer tevreden over alles.

11-07-2019
Ron lam (Leusden)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Super goed luik en snel geleverd voor een nette prijs

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 234 - Volgende
(beoordeling 11 t/m 20 van 2340 beoordelingen)
Op zoek naar binnenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.binnenzonwering-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2019 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden