+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2044 beoordelingen)
Onze showroom is nu
Bel en bestel: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Binnenzonwering-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 193 - 194 - 195 - 196 - 197 - 198 - 199 - 200 - 201 ... 205 - Volgende
(beoordeling 1961 t/m 1970 van 2044 beoordelingen)
15-04-2014
Th.H.Duisters Budel-Dorplein
Prijs:
Kwaliteit:

Ze doen wat ze beloven !
In totaal zes rolluiken besteld ,vier stuks wit en twee stuks creme via ,de maten door gegeven via internet ,en inderdaad tien dagen erna kwam het bericht al dat ze afgeleverd kunnen worden ,tussen 12.00 en 13.00 uur, en inderdaad 12.45 was de bus hier .Alleen een probleem kwam tevoorschijn .nm twee geleiders waren verkeerd van kleur ,meteen gebeld en dezelfde avond kreeg ik al een mailtje dat de onderdelen al bij de post afgeleverd was .oké het ging even mis maar het werd snel opgelost.

13-04-2014
Van Hooijdonk Rijen
Prijs:
Kwaliteit:

Alutech ar39 rolluik met somfy rts motor
Voor de zekerheid toch maar in laten meten aangezien de rolluiken in de erker verwerkt moesten worden. Goed advies gekregen en daar na een scherpe offerte gekregen met huismerk motoren. Aangezien we en er een voorziening bij wilde hebben die alleen bij somfy werkt een andere offerte toegestuurd gekregen, en dit alles binnen zeer korte tijd. Gelijk de bestelling geplaatst en na 14 dagen hadden we de rolluiken in huis. We hebben ze zelf geplaatst wat zeer goed te doen is.
Is zeker een aanrader!!!!

11-04-2014
Schepers (Roosendaal)
Prijs:
Kwaliteit:

Wat een service !!!
Service en advies staan hoog in het vaandel bij de mensen van Rolluik-Discount.
Deze mensen denken met U mee zowel het beantwoorden van vragen als de levering.
Levering was keurig netjes met de mogelijkheid om met de pin bij de chauffeur te betalen. Verder was er telefonisch contact mogelijk met de chauffeur op de dag van levering.
Ook zijn de huismerk rolluiken van uitstekende kwaliteit.
Ik ken geen enkele andere internet winkel die service zo hoog heeft staan. De volgende rolluik bestelling zal beslist weer bij Rolluik-Discount zijn. Absoluut !!!

11-04-2014
Schepers (Roosendaal)
Prijs:
Kwaliteit:

Wat een service !!!
Service en advies staan hoog in het vaandel bij de mensen van Rolluik-Discount.
Deze mensen denken met U mee zowel het beantwoorden van vragen als de levering.
Levering was keurig netjes met de mogelijkheid om met de pin bij de chauffeur te betalen. Verder was er telefonisch contact mogelijk met de chauffeur op de dag van levering.
Ook zijn de huismerk rolluiken van uitstekende kwaliteit.
Ik ken geen enkele andere internet winkel die service zo hoog heeft staan. De volgende rolluik bestelling zal beslist weer bij Rolluik-Discount zijn. Absoluut !!!

06-04-2014
Liebregts (Geldrop)
Prijs:
Kwaliteit:

Verkoop: een dikke 10+, Aftersales: een dikke 10+
Begin maart 2014 2 rolluiken besteld van het merk Heroal, type HR41 op rolluiken-discount.nl
Op de site stond aangegeven een gemiddelde levertijd van 2 weken, maar na 5 werkdagen een mailtje dat de rolluiken klaar stonden!
Wij naar Herpen toe om de spullen op te halen, daar werd de bestelling doorgelopen en ingeladen.
Heel overzichtelijk was op de site van rolluiken-discount.nl de verschillende montage-handleidingen te vinden, ipv een dik overbodig pak papier.
Dit is deel 1/2

06-04-2014
Liebregts (Geldrop)
Prijs:
Kwaliteit:

Verkoop: een dikke 10+, Aftersales: een dikke 10+
Deel 2/2
Echter na 3 weken rolde de bandopwinder van 1 rolluik niet meer op, wat altijd kan gebeuren.
Mailtje gestuurd met het probleem en kreeg binnen enkele uren wat tips & trics teruggemaild.
Aangegeven dat dit niet mocht baten, krijg ik een mailtje terug van:
"We hebben een pakketje in orde gemaakt met een nieuwe bandopwinder, deze zal u begin volgende week in uw brievenbus ontvangen."

Een dikke 10+ voor deze firma, waar heel veel ( web)shops van kunnen leren!
Een echte aanrader!

06-04-2014
Liebregts (Geldrop)
Prijs:
Kwaliteit:

Verkoop: een dikke 10+, Aftersales: een dikke 10+
Begin maart 2014 2 rolluiken besteld van het merk Heroal, type HR41 op rolluiken-discount.nl
Op de site stond aangegeven een gemiddelde levertijd van 2 weken, maar na 5 werkdagen een mailtje dat de rolluiken klaar stonden!
Wij naar Herpen toe om de spullen op te halen, daar werd de bestelling doorgelopen en ingeladen.
Heel overzichtelijk was op de site van rolluiken-discount.nl de verschillende montage-handleidingen te vinden, ipv een dik overbodig pak papier.
Dit is deel 1/2

02-04-2014
Geerlof
Prijs:
Kwaliteit:

Super snelle service
Wat een super snelle service! Binnen no time antwoord op de mail waarin vrijblijvend wat vragen werden gesteld. Voor ons o.a. reden om niet verder te zoeken en met deze aanbieder in zee te gaan!

26-03-2014
Fam van Dijk
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken van het Huismerk!
Goedkope maar van uitstekende kwaliteit!
Mooie duidelijke website, vragen per email worden snel beantwoordt! Bevestiging na bestelling, keuzes en prijzen worden duidelijk aangegeven! Alles goed controleerbaar en een 10 tal dagen achterover geleund en gedacht hoe ik het klusje zou moeten klaren...
Na nette aflevering spullen uitgepakt, en... geen gebruiksaanwijzing! En wat blijkt? Die heb je gewoonweg niet nodig! Binnen anderhalf uur met 2 personen 3 rolluiken opgehangen! Echt schitterend!

23-03-2014
Fam. Aalderink. Assen
Prijs:
Kwaliteit:

Fantastisch! Alles perfect geregeld!
Als 70-plusser koop ik eigenlijk nooit via internet. De positieve reviews trokken mij terecht over de streep en we bestelden een 5-tal rolluiken met afstandsbediening. De bestelprocedure op de website leid je stap voor stap door je wensen heen. Vergissen is bijna niet mogelijk. Ook de meetinstructie is erg duidelijk. Mocht je ondanks alles toch nog een vraag hebben dan wordt deze vlot beantwoord heb ik gemerkt. Prima service!!

Vorige - 1 ... 193 - 194 - 195 - 196 - 197 - 198 - 199 - 200 - 201 ... 205 - Volgende
(beoordeling 1961 t/m 1970 van 2044 beoordelingen)
Op zoek naar binnenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.binnenzonwering-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2019 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden