Reviews en beoordelingen van www.binnenzonwering-discount.nl


Geef uw eigen mening over www.binnenzonwering-discount.nl en schrijf een review

Slecht Matig Voldoende Goed Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam en woonplaats
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
4 + 5 =

Dit zeggen anderen over www.binnenzonwering-discount.nl:


Perfect service, door Jolanta Sittard op 2015-09-05
Prijs55555
Kwaliteit55555
"Een betrouwbaar bedrijf met echt goede service."

meer dan tevreden klant, door fam. turlinckx-theunis Belgie op 2014-09-15
Prijs55555
Kwaliteit55555
"wij zijn geen online kopers vandaar dat ik het super vond dat wij het product ter plaatse konden keuren en een degelijke uitleg hebben gekregen over de screens ,thuis gekomen snel even gemeten en alles besteld nog geen 3weken later netjes alles gaan afhalen en zelf geplaatst ook dit zonder enig probleem , wat nog een groot pluspunt is dat deze mensen geen voorafbetaling vragen wat de drempel tot online kopen een stuk makkelijker maakt ! wij kopen hier nog"

Zeer tevreden, door De Groot, Loosdrecht op 2014-08-23
Prijs55555
Kwaliteit44444
"Gisteren is het scherm keurig thuisbezorgd op de afgesproken tijd. Zelf gemonteerd, heel eenvoudig eigenlijk, past perfect en de huismerk motor loopt keurig!"

Ga er nog 4 bestellen!!!, door Remco / Pijnacker op 2014-08-14
Prijs55555
Kwaliteit55555
"Na wat lokale offertes te hebben ontvangen, toch maar eens online gaan zoeken. De prijzen liepen zodanig uiteen dat de keuze voor screen discount zo gemaakt was (+/- 400,-). In eerste instantie was ik een beetje huiverig of de kwaliteit wel goed zou zijn. Aangezien ik meerdere screens wil plaatsen. Wilde ik de gok wel wagen, voor dat geld. Na een kleine 3 weken, werd de screen geleverd en de kwaliteit is geweldig. Lengte tot op de millimeter nauwkeurig. Plaats zeker nog een bestelling. "

Zeer tevreden!, door Bosman uit Vleuten op 2014-07-11
Prijs44444
Kwaliteit44444
"8 screens laten opmeten en monteren! Werd goed meegedacht en keurig gemonteerd. En dat voor een zeer vriendelijke prijs! Erg vriendelijke monteur. Nu nog zonnig weer en we kunnen ze echt gaan gebruiken."

Mooie stevige screens, door M.C. Moerman - Houten op 2014-06-13
Prijs44444
Kwaliteit44444
"Binnen 2 weken was het screen gereed, en kon ik het binnen 1 dag ophalen. Keurig geholpen, alles netjes verpakt en compleet. Tijdens het plaatsen heb ik wel even moeten puzzelen, de handleidingen sloten niet n op n aan, maar ben er uitgekomen. Tip voor klanten: ik heb gekozen voor kast op de muur (dmv LHTF geleiders). Neem hierbij de breedte niet te krap, rond niet af naar beneden. Tip voor de site: op de pagina "wat-in-te-vullen-op-de-site" staan niet de juiste teksten boven de plaatjes. "

Geweldige Screens, door HE Kruid Beilen op 2014-05-26
Prijs55555
Kwaliteit55555
"Inderdaad nergens zo goedkoop. Zeer goede communicatie, erg nette bezorger, kortom een net en betrouwbaar bedrijf. Zeker aan te bevelen. Ga binnenkort nog meer bestellen>"

Goede screens voor goede prijs, door P Janssen op 2014-03-06
Prijs55555
Kwaliteit55555
"Screens kon ik al na 10 dagen afhalen. Waren goed te monteren. Nu al veel plezier van. Ik zou iedereen deze site aanbevelen."

goed, door Karel Hol op 2014-02-20
Prijs55555
Kwaliteit55555
"Toen wij deze screens gingen bestellen was ik wel wat nerveus want zo goedkoop, zou het dan wel goed zijn? Maar omdat het 400 euro scheelde met onze lokale verkoper hebben we besloten omdat risico te nemen. En het bleek de moeite waard. Wat een geweldige screens. Echt goede stevige doeken en ook de montage ging geweldig."

super, door peter de Vet op 2014-02-20
Prijs55555
Kwaliteit55555
"Goede prijs, goede kwaliteit, gewoon goed!"

uitstekende screens, door C Maas uit Nieuwegein op 2014-02-19
Prijs55555
Kwaliteit55555
"We hebben via de site screens besteld. vlotte levering, vlotte montage d.m.v beschrijving op de site. Echt een aanrader!!"

Wat een service, door F. Brauwer, Bunschoten op 2014-02-17
Prijs55555
Kwaliteit44444
"Voor ons was het de 1e keer dat we online screens hebben gekocht dus we hadden veel vragen, deze waren zeer snel beantwoord. Wat een service. We hebben nog 6 screens nodig en gaan deze zeker bij www.screen-discount.nl aanschaffen. "

Goedkoop en goed, door Nieuwerf, Ees op 2013-11-24
Prijs44444
Kwaliteit44444
"Twee zipscreens ontvangen en gemonteerd, goede kwaliteit en motoren al afgesteld, alleen ophangen en klaar, bij eerdere bestelde screens bij concurent lang bezig geweest met afstellen. Afwerking ook beter dan concurent en nog goedkoop ook. "

Prachtig screen voor weinig geld!, door Jordy, Hoogblokland op 2013-09-26
Prijs55555
Kwaliteit55555
"Pas ons nieuwe ZIP screen besteld bij screen-discount.nl. Vele leveranciers al gehad maar hier toch echt de goedkoopste. Screen is netjes afgeleverd op afgesproken tijdstip, vriendelijke mensen. Screen hangt en kwaliteit was boven verwachting.! "

Top kwaliteit voor weinig geld, door Jordy van Goolen, Hoogblokland op 2013-09-24
Prijs55555
Kwaliteit55555
"De service is top, de levering was snel, en de kwaliteit was uitermate goed. Dopjes waren helaas niet op voorraad maar worden netjes nagestuurd. Een zip screen voor zo weinig geld is een echte aanrader. Raadt het ook zeker mijn vrienden en familie aan!"

Goed, door W. Hogendoorn, Bergambacht op 2013-09-16
Prijs55555
Kwaliteit44444
"Geleverd volgens bestelling. Scherpe Prijs. Prima."

Goedkoop, door Klaas, Amsterdam op 2013-05-26
Prijs55555
Kwaliteit55555
"We hebben op het gehele internet op screens gezocht maar nergens zo goedkoop als hier. Compleet aluminium screens voor zo'n lage prijs. Perfect ga zeker vaker bestellen. gr Klaas"

Voorburg, door Jeffry op 2013-05-06
Prijs55555
Kwaliteit55555
"Ik heb al vaker bij dit bedrijf screen,s en rolluiken besteld en niks anders dan supergoede ervaringen. Echt superservice en een snelle levering ook als ik nog vragen had werden deze snel en netjes beantwoord. Wat betreft de prijzen deze zijn ook echt superscherp. Ik zeg dit is echt een aanrader,voordelig en snel en verstand van zaken en goede service hebben ze zeker wel!!!!!"

perfecte kwaliteit voor de beste prijs, door gijs drunen op 2013-04-04
Prijs55555
Kwaliteit55555
"screen besteld en opgehaald was op internet de goedkoopste met een snelle levering volgens afspraak iedereen zegt op internet de goedkoopste te zijn alleen jvs maakt het waar"

Nergens goedkopere screens, door Harry van Nuland op 2013-03-10
Prijs55555
Kwaliteit55555
"We hebben het hele internet afgezocht en geen goedkopere screens tegen gekomen. Screen besteld en laten bezorgen. Super service en een perfecte kwaliteit. Ga zo door aanrader voor iedereeen. Harry"

Goede website met scherpe prijzen!, door Stefan Peeters op 2013-03-08
Prijs55555
Kwaliteit44444
"Goeie site met scherpe prijzen. En veel mogelijkheden om je product zelf samen te stellen. "


keurmerk.jpg


Binnenzonwering © 2017 - All rights reserved - Designed and built by E-Com Factory