Bij Ons Bestellen

Bestellen bij Binnenzonwering-Discount.nl

U kunt bij ons de volgende binnenzonwering bestellen via de website

 

Onze Houten Jaloezieën Villa Passione:

Standaard uitvoering of met Monocommando

Onze Rolgordijnen Villa Passione:

model 1

model 2 montageprofiel

model 3 

model 4

model 5

Onze Duo rolgordijnen Villa Passione:

Model A Montageprofiel

model B

Model C

 

Bestellen

Door op de homepage de totale breedte en de totale hoogte in te voeren krijgt u een overzicht van de mogelijkheden van producten die voor u van toepassing kunnen zijn. Door een keuze te maken voor een van de producten komt u automatisch in het product veld. Hier kunt u de volgende keuze's maken: bedieningszijde (dit is van binnenuit gezien), kleur kast, doekkeuze, type bediening, eventuele extra's en de hoeveelheid binnenzonwering van deze afmeting. Door op bestel te drukken komt het product in uw winkelwagen terecht. U kunt er voor kiezen om meer producten in te voeren of om de producten te bestellen. Bij bestellen wordt er om uw gegevens gevraagt en kunt u er voor kiezen om uw bestelling te laten bezorgen of u kunt het op komen halen bij ons bedrijf in Herpen (NB). Pas zodra u de algemene voorwaarden hebt geselecteerd en op verzenden heeft gedrukt is u bestelling pas definitief.

 

Verzending en levering van de bestelde producten

Om de kosten zo laag mogelijk te houden is de prijs berekend op afhalen van de producten in Herpen (NB), Verzenden is mogelijk hiervoor vragen wij een kleine vergoeding.

 

Verzendkosten

De kosten voor het verzenden zijn binnen Nederland bedragen €25,00 met uitzondering van de Waddeneilanden. Bij de chauffeur dient het resterende bedrag van de openstaande factuur contant voldaan te worden.

 

Levertijd

De levertijd van binnenzonwering bedraagt gemiddeld 3 weken. In het hoogseizoen zou dit op kunnen lopen naar 4 weken. Indien levertijden onverhoopt overschreden worden kan dit niet leiden tot recht op vergoeding.

 

Montage en mogelijkheden

Om de kosten zo laag mogelijk te houden kunt u er voor kiezen om de binnenzonwering zelf te monteren. Op de site staan een aantal uitgebreide handleiding hoe u binnenzonwering kunt monteren. 

 

Transportschade

 

Bij levering van de producten wordt er in samenwerking met de klant gekeken naar eventuele transportschade. Mocht er transportschade worden geconstateerd, wordt het product kostenloos vervangen. Naderhand geconstateerde schade kan niet worden gereclameerd.

Binnenzonwering-discount.nl is onderdeel van JVS Zonwering

de Heinen 22

5371 MJ Ravenstein

 

Koopovereenkomst

Na het plaatsen van een bestelling via onze website ontvangt u een email waarin staat welke producten u bij ons besteld heeft. Dit is tevens de koopovereenkomst en hiermee bindend.Wijzigingen kunnen binnen 12 uur na plaatsing kostenloos gedaan worden. Wijzigingen nadien afhankelijk van de status van de bestelling zal op een meerprijs uitkomen.

 

Inschrijving Kamer van Koophandel

JvS Zonwering
Prins Hendrikstraat 2
6521 AW Nijmegen
Telefoon: 003162345678
Fax: 003163455678
E-Mail: info@jvszonwering.nl

 

Alle rechten voorbehouden

 

 

Alle verdere rechten voorbehouden.
Copyright (c) 2012

 

Prijzen en verzendkosten

Bij het samenstellen van deze website hebben wij de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd. Voor eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die afkomstig is van onze website, sluiten wij iedere aansprakelijkheid uit, ontstaan door onjuistheden, onvolledigheden of onduidelijkheden. Getoonde afbeeldingen kunnen in kleur, model of maat afwijken. Prijswijzigingen voorbehouden.

 

Eigendomsvoorbehoud

De door u bestelde producten blijven eigendom van JvS zonwering tot dat het gehele verschuldigde bedrag aan ons is voldaan.


keurmerk.jpg


Binnenzonwering © 2017 - All rights reserved - Designed and built by E-Com Factory